Хороскоп: lamqta.comОвен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а

...
Хороскоп: lamqta.comОвен  Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите днес: Везни - усилията ви отиват на вятъра, Дева- трудности в...

Хороскоп: lamqta.com

Овен 
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за съществени проблеми в персоналния Ви живот. Да се схващат с Вас ще могат смо извънредно търпеливите и отстъпчиви хора, само че и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дълготрайно обмисляне на персоналния и фамилен бюджет. Денят е подобаващ за разходки, за занимания със спорт на чист въздух, и изобщо за деен отдих. Може да не се страхувате от досада – сами знаете, че на драго сърце приемате развлечения за себе си и за другари. 

Телец

Днес ще разберете, че Вашият обичан човек не е толкоз автентичен в своите хрумвания, изявления и отзиви, както Ви се е коствало от самото начало. Оказва се, че всичко това е въображаемо, каквано или написано преди него. Впрочем, от това неговите мисли не са станали по-малко забавни!
 

Близнаци

Забравете за всички условности и през днешния ден, в някакъв миг, поканете своя обичан човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго блестящо събитие, а мястото да е дневната или даже кухнята, а музиката да идва от някакъв дребен правоприемник... Антуражът не е значим. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.
 

Рак

Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.
 

Лъв

След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства. 
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек ще се наложи, да взема решение някакъв доста значим и доста комплициран проблем. В решаването му ще е належащо и Вашето учатстие - както морално, по този начин и физически. А какъв брой ще бъде мъчно, изобщо не може да си визиите.. 
 

Везни

Звездите бързат да Ви посъветват, да не разчитате на прекомерно огромен триумф през днешния ден. Всичките Ви старания през днешния ден могат да отидат напразно и то по толкоз оскъдни аргументи, че чак е невероятно да се повярва.
 

Скорпион

Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.
 

Стрелец

И през днешния ден, както нормално, имате планина от проекти за идващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде точно по този начин, както сте го предвиждали, само че няма да е напълно просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните ограничения, в сравнение с да деянията несъобразителност. Не е ли по този начин? 
 

Козирог

През този ден към Вас могат да стават значими и значими събития, само че напълно не е наложително те да Ви засягат директно. Много е евентуално да се наложи да се радвате на триумфа на своите другари и родственици, или да се възползвате от тяхната поддръжка и застъпничество. Времето е уместно за запознанство с известни персони за общо разширение на кръгозора. Възможно е малко пътешестване с познавателна цел. Най-голям триумф може да очаквате в необикновените посоки. 
 

Водолей

Внимавайте с парите, тъй като рискът от загуби е прекомерно огромен, а обилни попълнения в бюджета са малко евентуални. Не са изключени санкции и други наказания. Старайте се да избягвате неточности в работата, защото наказванията за просрочане или недовършване, могат да бъдат доста съществени. Възможни са нови сантиментални увлечения, които ще Ви накарат най-малко за известно време да забравите предходните си привързаности. Постарайте се да не си загубите главата - задравият разсъдък ще Ви бъде по- добър асистент.
 

Риби

Хубав ден за решение на значими парични въпроси и вложения. Прекрасните фамилни и сантиментални връзки ще Ви създадът щирок поток от витална сила. Старайте се да употребявате свободното си време за задълбочено проучване на научни или метафизичен въпроси, или се заемете с медитация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР